Kiwanis Leuven on Tour 2019

8 September

Op zondag 8 september 2019 organiseert Kiwanis Club Leuven de 4e editie van zijn rondrit ‘Kiwanis on Tour’ voor oldtimers en andere paradepaardjes.

De opbrengst gaat integraal naar het goede doel.

Programma
We starten de dag met een stevig ontbijt waarna elke wagen op eigen tempo de rondrit kan aanvatten aan de hand van het roadbook dat u meeneemt doorheen de Brabantse Ardennen.​

Timing = Ontbijt 08.00 – 10.00 | Lunch 12.30 | Diner 18.00

​Deelnemen​?

• De rondrit richt zich voornamelijk op oldtimers, sportwagens en andere pareltjes maar elke wagen is van harte welkom!
  • Inschrijvingsbedrag per wagen all-in formule: 290,00 euro
  • Inschrijvingsbedrag per wagen basis formule: 190,00 euro
    • All-In Formule: Het inschrijvingsbedrag omvat per wagen de deelname aan de rondrit, het roadbook, ontbijt, lichte lunch en driegangendiner voor 2 personen en uiteraard uw bijdrage aan het goede doel!
    • Basis Formule: Het inschrijvingsbedrag omvat per wagen de deelname aan de rondrit, het roadbook, ontbijt, lichte lunch  voor 2 personen en uiteraard uw bijdrage aan het goede doel!
  • Startplaats is Le Relais de L’Empereur te Genappe
  • Indien meer dan 2 personen in de wagen ontvangt u een aangepaste offerte via email. Per bijkomende persoon = € 125,00 extra (All-In)

Alvast inschrijven of nog vragen?
Aarzel niet ons te contacteren.

Kiwanis on Tour: Reglement
contact: bestuur@kiwanisleuven.be

Datum:
8 September

Relais de l’Empereur
1 rue Emile François
Genappe, 1474 Belgium
Website:

Kiwanis Club Leuven
bestuur@kiwanisleuven.be

Registreer

Vergezel 4 anderen!

Kiwanis on Tour Reglement
Tribe Loading Animation Image

Al geregistreerd?

Use this tool to manage your registration.