7e editie Kiwanis Leuven On Tour

Op zondag 10 september 2023 reed onder een stralende zomerzon onze 7e ‘Kiwanis Leuven On Tour’ uit.

Aan de hand van een roadbook met ‘bolleke-pijl’ reden de deelnemers met hun wagens een dagtocht richting de Ardennen. Na een geslaagde toertocht konden de deelnemers genieten van een diner in Craywinckelhof in Lubbeek.
De opbrengst van deze editie gaat naar Sherpa, een afdeling van vzw Sporen. De mensen van Sherpa kwamen persoonlijk toelichten hoe ze aan de slag gaan met een verbindend leertraject voor jongeren die zijn afgehaakt op school.
Ook dit jaar was de afsluitende tombola een groot succes. Tijdens het diner werden massaal tombolalotjes gekocht. De hoofdprijs van de tombola – een exclusief weekend voor 2 – werd door hoofdsponsor JUMA GROUP Leuven overhandigd aan de winnaar.